icoon6

Wijnwinkel

Van februari t/m december, iedere zaterdag van 10.00 – 14.00 uur

Op zaterdagmorgen kunt u bij ons terecht voor de aankoop van wijn, likeur of grappa, desgewenst in een leuke cadeauverpakking. Is zaterdag geen geschikte dag voor u? Bel dan even voor een afspraak. Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres!

meer...

terug naar Home Page...

Pag3winkel3Pag3winkel4Pag3winkel5Pag3winkel6

Ook in de winkel ons nieuwste product: Verjus

Basis voor culinaire dressings en sausen, geperst van groene en kleurende druiven, biologisch en gifvrij geteeld.

'Verjus' of 'Agrest, helaas maar terecht lang verbannen uit de fijne keuken vanwege een te hoge dosis gif op de druiven. El Placer gebruikt geen gif op de druiven en kan u dit heerlijke en gezonde ingrediënt dus weer aanbieden. Wel bewaren in het vriesvakje.

DSC0140

icoon1

Groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep?

Biologische wijngaard El Placer biedt een programma op maat!

El Placer is een ambachtelijk, kleinschalig en innovatief bedrijf. De wijngaard ligt prachtig beschut tegen een bosrand ten noorden van Lelystad. Wij ontvangen bezoekers voor een rondleiding, proeverij, workshop of relatiegeschenk. Voor groepen hebben we een gevarieerd aanbod: van korte ontvangsten tot een gevarieerd dagvullend programma, inclusief catering. Kom genieten in een gastvrije omgeving en laat u inspireren door het verhaal van de wijnboer. In de zomer ontvangen wij groepen tot 40 personen, in de winter tot 20 personen. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Wij overleggen graag met u voor een programma op maat!

Een selectie van onze mogelijkheden

bezoek1