De wijnen

Hieronder vindt u de rode en rosé wijnen, de likeuren en de grappa van wijngaard El Placer. De witte wijnen zijn van de Wilde Wijngaard van Stichting Wijnbouw Lelystad.

icon druif

Rood

regent

Regent

Droge en volle wijn van 100% Regent-druiven. Kruidig met een vleugje rode bessen en een mooie lengte. Vraagt om een pittig gerecht.

rondo

Rondo

Diep-fruitige (zwarte kersen en bessen) volle rode wijn van 100% Rondo-druiven. Bij wit vlees en vegetarische schotels.

barricade

Barricade

Houtgerijpte Regent-Rondo-cuvée met subtiele eikenhout vanilletonen. Lekker met kaas en noten.

Rose & wit

frisse-blos

Frisse Blos

Droge, kruidig-fruitige en pittige cuvée van Rondo en Regent. Mooie begeleider van visgerechten en aspergeschotels. Uitstekend op het terras.

wilde-witte

Wilde Witte

Stevige fris-fruitige droge cuveewijn met een Riesling-karakter. Terraswijn. Heerlijk combineren met lichte schotels, zoals asperges, visschotels en (kip)salades.

wilde-grieze

Wilde Grieze

Krachtige droge fris-fruitige Souvignier Gris. Smakelijk als los glas. Goede kameraad bij bijv. ovenschotels met vis of paddenstoelen, peulvruchtensalades en mosselen.

Grappa

grappa

Grappa

Een karaktervolle zachte borrel met pit.

icon bloem

Wijnwinkel

Februari t/m december: op vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van wijn, likeur of grappa, desgewenst in een leuke cadeauverpakking. Komt een andere dag beter uit? Bel dan even voor een afspraak. Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres!

icon mensen_2

Groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep? Biologische wijngaard El Placer biedt een programma op maat!

bezoek

El Placer is een ambachtelijk, kleinschalig en innovatief bedrijf. De wijngaard ligt prachtig beschut tegen een bosrand ten noorden van Lelystad. Wij ontvangen bezoekers voor een rondleiding, proeverij, workshop of relatiegeschenk. Voor groepen hebben we een gevarieerd aanbod: van korte ontvangsten tot een gevarieerd dagvullend programma, inclusief catering. Kom genieten in een gastvrije omgeving en laat u inspireren door het verhaal van de wijnboer. In de zomer ontvangen wij groepen tot 40 personen, in de winter tot 20 personen. Wij overleggen graag met u voor een programma op maat!

Groepsaanbod en (wijn)arrangementen